No strings nettsider nord trondelag

Informasjon Vi ønsker å komme raskt og rimelig i kontakt med alle våre medlemmer i Nord-Trøndelag: Vi ber derfor de som har e-postadresse som ikke er meldt inn til oss om å sende den til Meld også fra om feilsendte e-poster, eller om du vil.

Norwegian escort thai massasje sandvika

August Medlemsblad 02/11 utgis. Send til: Til: nord-TRØndelag -12. Forberede vintersamling og årsmøte. Vi satser på en liten felles samling på fredagskvelden, men ellers er planen at resten av helga styrer familiene selv.

Informasjon Vi ønsker å komme raskt og rimelig i kontakt med alle våre medlemmer i Nord-Trøndelag: Vi ber derfor de som har e-postadresse som ikke er meldt inn til oss om å sende den til Meld også fra om feilsendte e-poster, eller om du vil.

Innkalling på e-post Sendes. Saft Egenaktivitet og no strings nettsider nord trondelag avslutning: Leikefjøset er åpent hele museumsområdet. Det er gjengitt i dette medlemsbladet på side 6-7. August Til: Frid Bogen Helst på E-post:. Jobber med oppvekst- og omsorgsaktiviteter og er hovedansvarlig for Ferie for alle i Trøndelagsfylkene. Ansvarlig for ungdomsdelegatene og jobber med bark, RØFF og leksehjelp. Kviknes Hotell Balestrand November 12 Badedag, kun om Åreturen ikke skulle bli gjennomførbar Styret Bufetat Leder Dampsaga bad Styret NFF sentralt og Sogn. 1 Har dere glemt å registrere deres e-post? Telefonmøte Leder Innkalling på e-post Styret Sendes. Tilpasset fra 3 år Grilling ute på middelaldertunet (inne i langhuset hvis dårlig vær pølser, kyllingklubber og tilbehør. Halve prisen på oppholdet og vi må dessverre ha et øvre tak på antall familier. Forberedende valgkomité har innstilt nåværende fylkesleder i Nord-Trøndelag SV, Siv Furunes, som fylkesleder for Trøndelag. Etterpå avholder vi et styremøte. Før eller siden vil de fleste få behov for å vite mer, forstå hvorfor livet er blitt som det er blitt, og hvordan det kan komme til å bli. Ansvar for vitnestøtte og distriktsamarbeidet med Kraslava. På mobil: 5 NFF Nord- Trøndelag inviterer til familiehelg ved Holiday Club i Åre Ankomst:. Telefon:, e-post: Katrine Ingebrigtsen. Samarbeid med Bufetat: Årlig samarbeidsmøte med Bufetat på Steinkjer. Hele beløpet går til fylkesforeningen og kommer fosterforeldrene i fylkeslaget direkte til gode i form.eks. 12 Trondheim Fokusbygget Steinkjer Oktober Landsmøte. Et skriv spesielt rettet mot fosterforeldre er også laget.